Wednesday, 2 November 2011

anak-anak main air

ni masa belajar tarik hos 100 meter....hahahaha padan gan muka dia org nak tunjuk hero konon...semput nafas diaorg...mana taknya yg kene tarik hos lain kena lari lain, aku apa lagi gelak besar la hahahahahah...k la ni aku test je cmna nak buat blog ni......k aku stop dulu....nnti klu ada idea lagi aku masukkan...cow dulu....nie ada pantun...pergi sabah naik basikal,naik basikal pergi kesabah,ada kepatut pergi sabah,pergi ke sabah naik basikal....hehehehehe video

budak-budak main air

budak-budak baru belajar

video
ini semasa aku ada wat kursus bomba....mcm2 perangai kwn2 aku ada yg nak jadi bomba pemberita dan mcm2 lagi ler...kau org tgk ler sendiri sampai nak cabut pin pada pemadam api pun dia org terkial2...

Saturday, 3 September 2011

:: MUKADIMMAH ::

Salam Sejahtera....sebenarnya aku ni testing belajar buat blog. Aku ni banyak idea tp x tau kt mana nak curahkan idea aku ni.. nasib baik ada member aku sarankan agar aku curahkan segala idea kt blog. InsyaAllah akan aku luangkan masa aku kt blog ni utk  paparan anak cucu nanti....hahaha.
Oklah, sempena Syawal ni aku ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidil Fitri kepada pembaca semua...
sekian dulu, ini kiranya testing pertama dari aku...